Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)
captcha

Hőszolgáltatás

Az Alpiq Csepeli Erőmű hőszolgáltató és hőtermelő tevékenységével távhőt szolgáltat a FŐTÁV Zrt. részére. A termelt hőt innovatív módon, zárt rendszerű forróvíz hálózatokon keresztül juttatjuk el a fogyasztókhoz, így a szolgáltatás környezetszennyezést nem okoz.

A FŐTÁV Zrt. részére biztosított távhő lakossági és intézményi fűtési és használati melegvíz ellátást biztosít Budapest Csepel és Pesterzsébet kerületekben mintegy húszezer fogyasztó részére. A FŐTÁV Zrt. részére történő szolgáltatás rendelkezésre állása folyamatos a teljes év során. A karbantartások a hálózaton lokálisan kerülnek végrehajtásra, így a teljes fogyasztói kör kizárása és a szolgáltatás felfüggesztése nem szükséges.

Forróvíz-termelés

Az Alpiq csepeli erőműegyüttesében magasan képzett szakemberek állítanak elő forró vizet és felügyelik a víz keringtetését és elosztását. Feladataik végrehajtását korszerű eszközök és irányító rendszerek segítik. A forróvíz-termelés minden lépése megfelel a víztisztaságra vonatkozó rendeleteknek és szabványoknak.

A forróvíz-termelés szakaszos tevékenység, de a hozzá kapcsolódó elosztási és keringtetési feladatok folyamatosak. A forróvíz-termelés folyamatai szorosan össze vannak hangolva Csepel II. működésével annak érdekében, hogy minden körülmények között garantált legyen a forró víz megbízható szolgáltatása.