Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)

Etika & Compliance

A Compliance nem csak a jogi előírások, belső irányelvek betartását vagy a szokásos piaci normák betartását jelenti az üzleti tevékenység során. Az olyan elvek, mint a bizalom, a tisztelet és az integritás szintén minden döntésünk és tevékenységünk alapját képezi. Ez mindenkor érvényes az érdekelt felekkel, például az alkalmazottakkal, ügyfelekkel, beszállítókkal, részvényesekkel, hatóságokkal és a nyilvánossággal való kapcsolatainkban. Az Alpiq szilárdan hisz abban, hogy ezeknek az elveknek mindannyiunk számára magától értetődő magatartásnak kell lenni az üzleti tevékenységünk során, hogy közösen mozdítsuk elő az integritás kultúráját. 

Az Alpiq meggyőződése, hogy minden egyes alkalmazott magatartása meghatározza az Alpiq sikerét és hírnevét. Ezért világszerte minden munkatársunkat arra ösztönözzük, hogy az integritást és a felelős magatartást építsék be mindennapi munkájukba. Ezt szem előtt tartva az Alpiq Etikai Szabályzata képezi az Alpiq megfelelőségi programjának alapját,leírja azokat az elveket, amelyek a munkatársaink magatartását és az Alpiq nevében történő helyes viselkedést szabályozzák.  

Emellett az Alpiq Etikai Szabályzatkövetkezetes kommunikációja és végrehajtása az ügyfelekkel, beszállítókkal és részvényesekkel való kapcsolatainkban a fenntartható és bizalomteljes partnerség kulcsa.

Az Alpiq komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy azonnal értesüljön arról, ha a környezetében nem biztosított a törvények és előírások betartása, ezért az Alpiq Compliance bejelentő irodát működtet, és arra ösztönzi a munkatársakat vagy külső személyeket, hogy jelentsék az általuk észlelt szabálytalanságokat vagy gyanús eseteket.

Az alábbi gomb segítségével egy webes űrlapra juthat, ahol biztonságos csatornán keresztül, és ha szeretné, teljesen névtelenül küldheti el a bejelentését.

Kapcsolattartási információk

Gerfried Krömer
Compliance vezetője

Alpiq Holding Ltd.
Bahnhofquai 12
CH-4601 Olten

jelentés benyújtása

 

Alternatívaként a következőképpen   is benyújthatják jelentésüket:  telefonhívás

 • telefonhívás: Company Access Pin 1106

  • CZ: +420 296 240 073

  • CH: +41 43 551 02 35

  • DE: +49 3099 257146

  • ES: +34 91 047 7636

  • FR: +33 1 87 21 22 91

  • HU: +36 1 701 1807

  • IT: +39 028 148 0081

 • E-mail:  compliancemail@alpiqweb.com