Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)
captcha

Tizenhatodik arany fokozatú RoSPA-elismerés a Csepel II Erőmű részére

A Brit Királyi Balesetmegelőzési Társaság (The Royal Society for the Prevention of Accidents – RoSPA) által meghirdetett idei munkabiztonsági pályázaton az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. „Order of Distinction” (Kiválósági Érdemrend) díjat kapott.

A RoSPA-pályázaton az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. (a Csepel II Erőmű üzemeltetéséért és karbantartásáért felelős cég) több mint egy évtizede vesz részt. A pályázati dokumentáció a pályázó társaságok egy éves munkaegészségügyi és munkabiztonsági tevékenységét mutatja be.

A benyújtott pályázatokat elismert szakemberekből álló bíráló bizottság értékeli. Amennyiben a pályázó tárgyévi munkaegészségügyi és munkabiztonsági tevékenységének színvonala a pályázati feltételeket kielégíti, úgy bronz, ezüst, illetve arany fokozattal ismeri el a bíráló bizottság a tevékenységüket. A tíz egymást követő évben arany fokozatot elérő társaságok „President’s Award”, a tizenöt (illetve annál több) arany fokozatot kiérdemlő vállalatok pedig „Order of Distinction” elismerésben részesülnek.

Az elmúlt időszak alatt elért RoSPA-elismerések ismételten igazolják az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport kiváló munkabiztonsági és munkaegészségügyi teljesítményét, amelyet – többek között – dolgozóink több mint tizennyolc éve tartó balesetmentes munkavégzése is fémjelez.

Katalin Zarnóczai

Alpiq Csepel Business


T: +36 1 429 1043

katalin.­zarnoczaimail@­alpiqweb.­com