Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)

Támogatás – Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport – korábbi hagyományait követve – az idei évben is támogatja a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált, amelyet immár huszonnyolcadik alkalommal rendeznek meg 2017. szeptember 2-3-án.

Az eseményt minden évben nagy érdeklődés kíséri, így például a tavalyi évben 50 ezer főt meghaladó közönség látogatott el a fesztiválra.

A budafoki székhelyű borászatok és pezsgőkészítők mellett hazánk több borvidéke is képviselteti magát: Tokajtól Szekszárdon át a Balaton-felvidékig számos ismert termelő kínálja legkiválóbb borait, pezsgőit, mustjait.

Jelentős az idei év programválasztéka is: négy tematikus színpadon összesen több mint 50 koncert várja a közönséget. A Bor udvarban kiváló borokkal, romkocsma hangulattal és a fesztiválokról ismert zenekarok koncertjeivel; a Pezsgő téren pezsgőkülönlegességekkel, valamint gyerekkoncertekkel, továbbá popelőadókkal találkozhatnak a látogatók; a könnyedebb italok kedvelői a Fröccsteraszon a jazzmuzsika és a fröccsözés összefüggéseit kutathatják; a Piactéren pedig a népzene és világzene szerelmesei találhatják meg a nekik tetsző muzsikát.
A fesztiváltér központjában, árnyas parkban várja a legkisebbeket a Gyermekliget izgalmas játékok sorával; a történelmi levegőjű macskaköves Magdolna utca pedig Budafokon élő és alkotó képző- és iparművészek kiállításainak, programjainak ad otthont.

Kevesen tudják, hogy Európa egyik legnagyobb összefüggő pincerendszere Budapest XXII. kerületében található, amely számos pincészetnek ad otthont, ezek pedig szintén hangulatos programokkal várják az érdeklődőket.