Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)
captcha

Támogatás – Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport – korábbi hagyományait követve – az idei évben is támogatja a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált, amelyet immár huszonnyolcadik alkalommal rendeznek meg 2017. szeptember 2-3-án.

Az eseményt minden évben nagy érdeklődés kíséri, így például a tavalyi évben 50 ezer főt meghaladó közönség látogatott el a fesztiválra.

A budafoki székhelyű borászatok és pezsgőkészítők mellett hazánk több borvidéke is képviselteti magát: Tokajtól Szekszárdon át a Balaton-felvidékig számos ismert termelő kínálja legkiválóbb borait, pezsgőit, mustjait.

Jelentős az idei év programválasztéka is: négy tematikus színpadon összesen több mint 50 koncert várja a közönséget. A Bor udvarban kiváló borokkal, romkocsma hangulattal és a fesztiválokról ismert zenekarok koncertjeivel; a Pezsgő téren pezsgőkülönlegességekkel, valamint gyerekkoncertekkel, továbbá popelőadókkal találkozhatnak a látogatók; a könnyedebb italok kedvelői a Fröccsteraszon a jazzmuzsika és a fröccsözés összefüggéseit kutathatják; a Piactéren pedig a népzene és világzene szerelmesei találhatják meg a nekik tetsző muzsikát.
A fesztiváltér központjában, árnyas parkban várja a legkisebbeket a Gyermekliget izgalmas játékok sorával; a történelmi levegőjű macskaköves Magdolna utca pedig Budafokon élő és alkotó képző- és iparművészek kiállításainak, programjainak ad otthont.

Kevesen tudják, hogy Európa egyik legnagyobb összefüggő pincerendszere Budapest XXII. kerületében található, amely számos pincészetnek ad otthont, ezek pedig szintén hangulatos programokkal várják az érdeklődőket.

Katalin Zarnóczai

Alpiq Csepel Business


T: +36 1 429 1043

katalin.­zarnoczaimail@­alpiqweb.­com