Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport az idei évben együttműködési megállapodást kötött a Csepel Lövész Egylettel, Török Ferenc sportlövő támogatására

Eszéken rendezték meg a 2019-es Légfegyveres Európa-bajnokságot, amin Török Ferenc a Magyar csapat tagjaként vett részt és szép sikereket ért el.

Több érmet is szereztek a magyar sportlövők a junior légfegyveres Európa-bajnokságon, ahol a harmadik napon a fiú légpuskás csapat aranyérmet szerzett, soraiban a mindössze 15 esztendős Török Ferenc, a Csepel Lövész Egylet sportolója.

Az Európa- bajnokságot egy háromfordulós versenysorozat előzte meg, s a csepeli sportoló a három válogató versenyen nyújtott teljesítményével biztosította helyét az utazó csapatban.

A fiú légpuskás csapatok elődöntőjébe jutott Török Ferenc két csapattársával, már az alapversenyben toronymagasan a legjobban teljesítettek, ami előrevetítette egy esetleges aranyérem megszerzését is. A fiúk aztán nem is okoztak csalódást, előbb a németeket, majd a döntőben az oroszokat is legyőzték, így végül Európa-bajnokok lettek!
Az egyéni versenyszámok alapversenyében a legjobb eredményt elérő magyar versenyzőként a csepeli sportoló az előkelő 4. helyen jutott be a 8 -as döntőbe. A fináléba jutott versenyzők között Török Ferenc a maga 15 évével a legifjabbnak számított, így már az is hatalmas fegyvertény volt, hogy kiharcolta a döntőbe jutást. A fináléban végül a 6. helyen végzett, ami mindenképpen kiemelkedő teljesítmény, különösen úgy, hogy komoly nemzetközi tapasztalata korábban nem volt.

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport támogatási koncepciója elsődlegesen a csepeli tehetséggondozásra, valamint a csepeli gyermekek sportjának fejlesztésére koncentrál.