HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Megbízhatóság, rugalmasság, vállalkozói szellem

A Svájcban és Európa más országaiban megszerzett erős piaci pozíciónk a nagyszámú és jelentős piaci befolyással rendelkező partnereinkkel való együttműködésnek köszönhető. E nagyrabecsült üzleti kapcsolatok száma az évek során egyre gyarapodott– mi pedig azon fáradozunk, hogy partnereink továbbra is minket válasszanak.

Fogyasztóink

Független energiaipari társaságként középvállalatok, nagy konszernek, valamint közintézmények részére kínálunk szolgáltatásokat. Fogyasztói bázisunkat számos energiaelosztó társaság, helyi intézmény, ipari vállalat, valamint intézményi és magánbefektető alkotja.


Felelősséggel végezzük munkánkat

Meggyőződésünk, hogy üzleti céljainkat kizárólag úgy tudjuk megvalósítani, ha a kifelé és befelé irányuló vállalati intézkedéseinket a bizalom és a tisztesség elvére alapozzuk. Ez különösen érvényes a fogyasztókkal és szállítókkal, részvényesekkel és pénzügyi intézményekkel, a kormányzati és közhivatalokkal, valamint a lakossággal fenntartott kapcsolatainkra. Munkatársaink a törvényi előírások betartásával, valamint az etikus üzleti magatartás szabályainak megfelelően végzik munkájukat.