HU |EN
Az Alpiq: Magyarország
Alpiq Csoport

Az energiaszolgáltatások széles választéka Magyarországon

Csepeli II Erőmű

Az Alpiq Magyarországon is teljes körű és magas színvonalú megoldásokat kínál ügyfelei részére mind az emergiatermelés és energiakereskedelem, mind pedig az l energia infrastruktúrális szolgáltatások területén.

Az Alpiq stabil magyarországi üzleti pozíciójának kialakításában és fenntartásában kulcsfontosságú szerepet játszik a Csepeli Vállalatcsoport, mint az egyik vezető energiatermelő erőmű. Tevékenységének központja a Csepel II Erőmű, amely egy korszerű és környezetbarát, gáztüzeléses üzem Budapest déli részén. A Csepel II volt az első magántőkéből épülő erőmű az országban.

Az Alpiq villamosenergia kereskedelmi tevékenységét a közép-kelet-európai régióban az Alpiq Energy SE-n keresztül végzi. Az európai részvénytársaság központi irodája Csehországban működik, de emellett jelen van a régió 16 EU tagállamában, és elsődlegesen a határkeresztező energiakereskedelem területén játszik vezető szerepet.

Az Alpiq Energy SE magyarországi jelenlétét fióktelepe útján biztosítja. A magyarországi fióktelep elsődleges feladata a végfelhasználói ügyfelek kiszolgálása. Ügyfélkörét főként közepes és nagyméretű ipari fogyasztók és szolgáltató szervezetek alkotják, amelyek részére a társaság a szolgáltatások széles körét nyújtja beleértve a portfólió- és mérlegkörkezelést is.

Hazánkban az Alpiq két erős partnerre támaszkodhat az energiaszolgáltatások szektorában, ezek a Kraftszer és a GA Magyarország. A Kraftszer műszaki szolgáltatásokat nyújt az energia, környezetvédelem és létesítményirányítás területén, a GA Magyarország pedig az energiaipar, a telekommunikációs szektor ipari megrendelői és közintézmények részére végez szolgáltatásokat.

Kontakt:
Alpiq Energy SE Magyarországi Fióktelepe
HU-1085 Budapest, Kálvin tér 12.
Tel +36 1 886 3400
Fax +36 1 886 3401
admin.hun@alpiq.com