Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)
captcha

Támogatás – Csepeli Birkózó Club

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport az idei évben is együttműködési megállapodást kötött a Csepeli Birkózó Club támogatására, amellyel az egyesület utánpótlásbázisának fejlődését kívánja elősegíteni.

Az egyesület utánpótlás korú versenyzői a tavalyi évben is kitettek magukért, hiszen a különböző területi és országos meghívásos versenyeken gyermek és diák korcsoportban számtalan érmet szereztek. A versenyzők emellett diákolimpiákon, Európa- és világbajnokságokon érmeket és értékes helyezéseket értek el. Köztük Budai-Kovács Marcell, még serdülőként a kadett Európa- és világbajnokságról is bronzéremmel tért haza. Vida Csaba junior Európa-bajnoki bronzéremmel büszkélkedhet, emellett Almási Ferenc, a jövő nehézsúlyú bajnokaspiránsa, junior világbajnokságon ért el harmadik helyezést.

Az utánpótlás eredményessége mellett a felnőtt csapat is komoly sikereket mutathat fel, hiszen például a felnőtt csapatbajnokságon első, illetve második helyezést ért el a fiatalokból álló csapat és a felnőtt országos bajnokságon is több érmet szereztek a birkózók, így összességében a Csepeli Birkózó Club a 126 magyar birkózó egyesület között az előkelő negyedik helyen végzett. Külön kiemelendő, hogy a sportág fejlődését figyelmbe véve Csepelen is kialakult a női birkózás, melynek zászlós egyénisége Barka Emese, aki a bakui Európa-játékokról, amely egyben Európa-bajnokság is volt, diadalmas győzelemmel tért haza, majd ezek után a hazai rendezésű világbajnokságon a dobogó harmadikfokára állhatott fel.

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport támogatási koncepciója elsődlegesen a csepeli tehetséggondozásra, valamint a csepeli gyermekek tömegsportjának fejlesztésére koncentrál. Az együttműködés így jól illeszkedik abba a programba, melynek például a Csepel Diáksport Egyesület utánpótlás csapata is évek óta tagja.

Katalin Zarnóczai

Alpiq Csepel Business


T: +36 1 429 1043

katalin.­zarnoczaimail@­alpiqweb.­com