Contact form

Contact Form (Conditions: Gas, electricity, phone)

Contactdata/ General interest (Contact-Flap)
Érdeklődési kör
Product-Section (Contact-Flap)
Submit (Contact-Flap)
captcha

7000 balesetmentes nap a Csepel II Erőműben

Jelentős állomásához érkezett 2017. december 10-én az Alpiq Csepel II Erőműve, amikor átlépte a hétezredik balesetmentes nap határát.

Az Alpiq büszke arra, hogy a Csepel II Erőmű munkavállalói körében az elmúlt 7000 nap során egyetlen munkaidő kiesést okozó baleset sem történt. Ez a kiváló eredmény meggyőzően tanúsítja, hogy az Alpiq vállalati kultúrájában az emberek biztonsága áll az első helyen.

Az iparágban is kiemelkedő teljesítmény számos elismerésben részesült, ezek közül a legrangosabb a brit RoSPA (The Royal Society for the Prevention of Accidents – Brit Királyi Balesetmegelőzési Társaság) arany fokozatú elismerése, amelyet az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft. idén sorozatban tizenhatodik alkalommal nyert el, illetve az „Order of Distinction” (Kiválósági Érdemrend) elismerés, amelyet a tizenöt (illetve annál több) arany fokozatot kiérdemlő vállalatok kapnak meg.

A biztonságra való törekvés elválaszthatatlan a vállalat történetétől, hiszen már az erőmű beruházója, illetve a vállalat korábbi tulajdonosai is sokat tettek a munkabiztonság érdekében. A Csepelen meghonosított korszerű biztonsági rendszereket azóta is folyamatosan fejleszti a társaság és a balesetmentes napok száma is jól mutatja, hogy a vállalatnál példaértékű a munkahelyi biztonság és az egészségvédelem.

A szigorú belső előírások és folyamatok, illetve a tulajdonos, a vezetők és a dolgozók elkötelezettsége együttesen garantálják a magas szintű biztonsági kultúra fenntartását a jövőben is.